__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"4ff41":{"name":"Main Accent","parent":-1},"ff2da":{"name":"Accent Tone","parent":"4ff41","lock":{"saturation":0,"lightness":0}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"4ff41":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"ff2da":{"val":"rgb(62, 183, 252)","hsl_parent_dependency":{"h":149,"l":0.67,"s":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"4ff41":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}},"ff2da":{"val":"rgb(62, 183, 252)","hsl_parent_dependency":{"h":201,"s":0.96,"l":0.61}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
VREAU KITUL!
lei0,00
Cart

Niciun produs în coș.

Despre Noi.

Cine nu ar vrea să aibă dinţi mai albi? Chiar si cei ai căror dinţi sunt deja albi, ar vrea să-i aibă şi mai albi.

Dinţii albi şi îngrijiţi reflectă starea ta de sănătate şi te fac mai atrăgător.

Zâmbetul conferă încredere partenerului de discuţie – fie că este partenerul de viaţă, de afaceri sau pur şi simplu un simplu trecător pe care îl ajuţi la un moment dat. Un zâmbet care dezvăluie dinţi albi strălucitori va fi cu atât mai mult admirat de către interlocutorul tău.

Dacă doreşti să ai dinţi mai albi există mai multe opţiuni din care poţi alege. Poţi consuma anumite alimente, poţi vizita medicul stomatolog pentru tratamente de albire sau poţi opta pentru produse de albire a dinţilor la domiciliu. Tratamentele conventionale de albire a dinţilor sunt sigure de utilizat, atât timp cât sunt urmate instrucţiunile produsului. De menţionat că albirea dinţilor nu funcţionează pe proteze, coroane, plombe sau faţete dentare.

La Zâmbetstrălucitor.ro  îţi oferim produse de calitate de provenienţă din Franţa, conforme cu regulamentele UE în privinţa siguranţei utilizării de către clienţi precum şi a conţinutului acestora, în condiţiile respectării instrucţiunilor noastre.