__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"4ff41":{"name":"Main Accent","parent":-1},"ff2da":{"name":"Accent Tone","parent":"4ff41","lock":{"saturation":0,"lightness":0}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"4ff41":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"ff2da":{"val":"rgb(62, 183, 252)","hsl_parent_dependency":{"h":149,"l":0.67,"s":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"4ff41":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}},"ff2da":{"val":"rgb(62, 183, 252)","hsl_parent_dependency":{"h":201,"s":0.96,"l":0.61}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
VREAU KITUL!
lei0,00
Cart

Niciun produs în coș.

ATENȚIONARE

A se păstra la loc ferit de lumină şi razele soarelui. Nu lăsaţi la îndemana copiilor.

Evitaţi contactul cu ochii, membranele mucoase bucale.

A nu se înghiţi.

Nu este recomandat în următoarele cazuri :

  • femei însărcinate sau care alăptează
  • persoane care nu au împlinit încă varsta de 18 ani 
  • dacă suferiţi de gingivite, alergii la oricare dintre ingredientele produselor,  diverse afecţiuni dentare ca de exemplu carii, parodontoza, retracţia gingiei etc.
  • dacă aţi efectuat recent intervenţii chirurgicale asupra cavităţii bucale, asupra maxilarului, mandibulei etc

În cazurile expuse mai sus, sau dacă nu sunteţi sigur pe dumneavoastră, oricând consideraţi, recomandăm să consultaţi mai întâi medicul dumneavoastră stomatolog.

DISCLAIMER

Disclaimer (*) Website-ul nostru www.zâmbetstrălucitor.ro are un scop informativ și nu înlocuiește sfatul medicului. Înainte de a pune în aplicare tratamentele noastre de albire a dinţilor, trebuie să știți că informațiile prezentate nu au rolul de a diagnostica sau de a trata afecțiuni medicale și nici de a înlocui medicamente sau tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Nu dispunem de personal medical autorizat.

Efectele produselor pot varia în funcție de vârstă, stil de viață, metabolism, stare de sănătate etc. Nu ne asumăm răspunderea privind un anumit nivel de eficiență, presupus a fi realizat de catre consumator în timpul sau după utilizarea produselor.

Informațiile prezentate prin intermediul site-ului nostru nu se substituie consultațiilor medicale, fiind furnizate exclusiv în scop informativ și de divertisment, adresându-se într-o manieră accesibilă tuturor cititorilor. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferit în mod direct în cabinetul unui medic. Administratorul site-ului nu este și nu poate fi ținut răspunzător în nici un fel pentru punerea în aplicare de către cititori în mod necorespunzător a tratamentelor de albire a dinţilor oferite prin intermediul prezentului website. Recomandăm cititorilor să se prezinte la medic pentru orice problemă de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului fiecăruia și pentru a beneficia de diagnostice și tratamente corespunzătoare.

Prin urmare, informația prezentată pe site nu poate substitui în nici un caz recomandările date de medicul dumneavoastră stomatolog. Toate răspunsurile oferite prin intermediul site-ului, chat-ului sau mail-ului sunt doar de natură educaţională și informativă și nu pot fi considerate, în nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate.

Daca aveti îndoieli, vă încurajăm să consultați personal medical acreditat: medic stomatolog, medic generalist, terapeut etc. Dacă știţi că suferiți de vreo boală sau orice afecțiune, vă sfătuim să consultaţi medicul înainte de a pune în aplicare orice tratament de albire a dinţilor.

Folosirea site-ului implică acceptarea unor termeni și condiții. Acestea pot fi consultate aici - ZambetStralucitor.ro/Termeni-si-Conditii/

Mulțumim pentru înțelegere.

Zâmbeşte!