__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"4ff41":{"name":"Main Accent","parent":-1},"ff2da":{"name":"Accent Tone","parent":"4ff41","lock":{"saturation":0,"lightness":0}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"4ff41":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"ff2da":{"val":"rgb(62, 183, 252)","hsl_parent_dependency":{"h":149,"l":0.67,"s":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"4ff41":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}},"ff2da":{"val":"rgb(62, 183, 252)","hsl_parent_dependency":{"h":201,"s":0.96,"l":0.61}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
VREAU KITUL!
lei0,00
Cart

Niciun produs în coș.

Retur


1. Returul kit-ului în cazul în care nu îl mai doriți.

În cazul în care nu mai doriți kit-ul Zambet Strălucitor și a fost deja ridicat de către dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a trimite o solicitare de retur. Pentru ca solicitarea de retur să fie aprobată, vă rugăm să ne expediați produsele, intacte și nedesfăcute, folosind datele de livrare de mai jos. 

Coletul va fi expediat către: S.C. Amibo Electronic Commerce S.R.L.

Adresa:  Str. Virgiliu 17-19, Et. 2, Ap. 5, BUCURESTI, Sector 1

Număr de telefon: 0771 756 816

Ramburs: 0 RON

Atenție! Costurile de expediere vor fi suportate de către dumneavoastră.

După primirea produselor și verificare lor, vom rambursa costru produselor în termeni de maxim 14 zile. Dacă plata a fost efectuată cu cardul, banii vor fi transferați pe același cont. În caz contrat, vă rugăm să specificați în formularul de retur un cod IBAN.

2. RETURUL KIT-ULUI ÎN CAZUL ÎN CARE NU sunteți multumit/ă de rezultate

Vă reamintim că după periada de așteptare de 14 zile in care substanțele active din produsele noastre își fac treaba, dacă nu s-a ajuns la rezultatul dorit, procesul poate fi reluat.

Dacă însă și după aceasta va doriți returnarea, vă rugăm în termen de 30 de zile de la ridicarea coletului să completați formularul de solicitare a returului de mai jos.

Rambursarea banilor se va efectua in 14 zile de la aprobarea solicitării. Dacă plata a fost efectuată cu cardul, banii vor fi transferați pe același cont. În caz contrat vă rugăm să specificați în formularul de retur un cod IBAN.

3. RETURUL KIT-ULUI ÎN CAZUL ÎN CARE PRODUSELE AU AJUNS AVARIATE LA DUMNEAVOASTRĂ

Dacă citiți această secțiune înainte de a ajunge coletul la dumneavoastră și acesta este avariat, rupt sau desfăcut, va rugăm să nu il ridicați și să ne contactați.

Dacă însă coletul a fost ridicat și produsele sunt avariate, în termen de 14 zile completați formularul de mai jos și specificați dacă doriți să va trimitem alte produse sau doriți rambursarea banilor.

În cazul în care doriți rambursarea banilor, tranzacția se va efectua in 14 zile. Dacă plata a fost efectuată cu cardul, banii vor fi transferați pe același cont. În caz contrat vă rugăm să specificați în formularul de retur un cod IBAN.

FORMULAR SOLICITARE RETUR

0 of 350
0 of 350